GebakkenWind®


GebakkenWind® gaat landelijk campagne voeren tegen de windmolengekte, die het MKB en de middenklasse op enorme kosten gaat jagen. En een klein groepje mensen heel rijk maakt. Denk aan oud-bankiers, die kapitalen verdienden met windmolen De Ambtenaar in Noord-Holland, die de bedrijven en burgers veel overlast bezorgt.

Ook slagschaduw en laag frequent geluid vallen hen ten deel.

Toch blijft onze overheid volhouden dat molens moeten als we duurzaam willen zijn en het allemaal wel meevalt. Ondanks de vele actiegroepen in Nederland die luidkeels protesteren. De overheid gaat binnenkort 50 miljoen pompen in een campagne waarmee het Nederlandse volk overtuigd moet worden van de noodzaak van windmolens. Daarmee worden de problemen overschreeuwd, krijgen innovatieve, echte duurzame technieken geen kans en gooien we dus verschrikkelijk veel belastinggeld over de balk.

Om een tegengeluid te kunnen laten horen is het van belang dat de tegenstanders van deze massale plaatsing van windmolens ook worden gehoord. Daarvoor moeten we op tv komen, folders maken en in de kranten adverteren. Om de GebakkenWind-praatjes door te prikken. Dat kost geld.

Samen met andere ondernemers verzamelen we dit. Door geld te storten op de 3e rekening van notaris draagt u bij om dit doel te realiseren.

Laat uw stem ook horen!

Wat hebben we gedaan voor GebakkenWind®?

  • Website & interface design
  • Bondgenoot in de strijd tegen windmolens

GebakkenWind®