Marktpositionering

Biodyn – Hidden Shoe Technology


Biodyn technology consists of a revolutionairy design of the sole. It can be used by every shoe-manufacturer for their own shoes without having to bring concessions to design and material of the brand. With this hidden technique, every shoe can give the utmost comfort without damaging the design.

- Brand development and design of logo
- Graphic design of brochures and catalogue
- Website creation and production

Biodyn Campaign Image EXCALIBUR ONLINE

Winkelcentrum Zuidplein


Gezien alle regio ontwikkelingen rondom Winkelcentrum Zuidplein was het tijd voor een analyse. Hoe past het winkelcentrum in het toekomstbeeld van Rotterdam Zuid? Wat is de status van Winkelcentrum Zuidplein anno 2014 en wat is hun visie?

GebakkenWind®


GebakkenWind® gaat landelijk campagne voeren tegen de windmolengekte, die het MKB en de middenklasse op enorme kosten gaat jagen. En een klein groepje mensen heel rijk maakt. Denk aan oud-bankiers, die kapitalen verdienden met windmolen De Ambtenaar in Noord-Holland, die de bedrijven en burgers veel overlast bezorgt.

Ook slagschaduw en laag frequent geluid vallen hen ten deel.

Toch blijft onze overheid volhouden dat molens moeten als we duurzaam willen zijn en het allemaal wel meevalt. Ondanks de vele actiegroepen in Nederland die luidkeels protesteren. De overheid gaat binnenkort 50 miljoen pompen in een campagne waarmee het Nederlandse volk overtuigd moet worden van de noodzaak van windmolens. Daarmee worden de problemen overschreeuwd, krijgen innovatieve, echte duurzame technieken geen kans en gooien we dus verschrikkelijk veel belastinggeld over de balk.

Om een tegengeluid te kunnen laten horen is het van belang dat de tegenstanders van deze massale plaatsing van windmolens ook worden gehoord. Daarvoor moeten we op tv komen, folders maken en in de kranten adverteren. Om de GebakkenWind-praatjes door te prikken. Dat kost geld.

Samen met andere ondernemers verzamelen we dit. Door geld te storten op de 3e rekening van notaris draagt u bij om dit doel te realiseren.

Laat uw stem ook horen!